Lees hier de ervaringen van deelnemers aan de workshops over Hoogsensitiviteit – HSP

Ik heb de dag als zeer bijzonder en waardevol ervaren. Heel veel tips ontvangen en praktische oefeningen gedaan, waar ik weer mee verder kan. Het was ook fijn om herkenbare situaties te horen en te delen. De herkenning en erkenning hebben mij veel rust gegeven.

HSP is voor mij een ontdekkingstocht, waarin ik uiteindelijk steeds dichterbij mezelf kom en steeds beter mijn grenzen kan aangeven. Ik voel me na het volgen van de workshop een stuk lichter, alsof er een last van mij is afgevallen.

Anoniem

Ik heb nu meer kennis en zelf inzicht opgedaan. Praktische info waar ik weer mee verder kan. Fijne, warme en persoonlijke benadering. Interactie, open en fijne sfeer.

Ingrid

Ik heb een enerverende, maar bijzondere dag gehad. Met herkenning, erkenning en bruikbare tools om toe te kunnen passen. Hele fijne sfeer, veilig en al snel vertrouwd.

Anoniem

Fijne mensen vandaag. Begrip naar elkaar en mooi om te zien hoe hartverwarmend mensen met elkaar kunnen omgaan in deze wereld.

Joseé

Vandaag was bijzonder. Ik heb kennis gemaakt met dingen die ik uit mezelf minder snel zou doen, bekijken. Zoals ‘aura-spray’ 🙂 en de oefening om iets los te laten en aan een steen meegeven, wat goed werkte overigens.

Anoniem

In een sfeervolle omgeving, in alle rust heb ik genoten van een informatieve dag, waar er alle gelegenheid was om met elkaar te oefenen en uit te wisselen wat HSP voor een ieder betekend. Ik heb allemaal mooie mensen ontmoet.

Ellis

Ik heb het gevoel dat de workshop met liefde en passie wordt gegeven. Ik heb dingen aangereikt gekregen waarmee ik verder kan. Het was fijn herkenbare verhalen van anderen te horen. Bedankt voor de waardevolle ervaring van vandaag.

Anoniem

Fijn om met elkaar ervaringen uit te delen en te merken dat je niet de enige bent die tegen dingen aanloopt.

Mayèl Boelens-Wiegman

Fijne gevoelens, acceptatie plus goed gevoel. Trots op HSP!

Anoniem

Eigenlijk ben ik juist compleet verrast vooral door de laatste oefeningen. Ze dragen bij aan mijn persoonlijke strijd om op mijn gevoel te vertrouwen. Mijn verwachtingen waren dat we in een groter gezelschap zouden zijn, maar ik vind zo’n kleine setting zeer fijn. Zeer bedankt voor jullie tips en luisterend oor.

Judith Oost

Ik heb vandaag ervaren dat je in een groep met vreemden toch geborgenheid en veiligheid kunt ervaren. Het is de moeite waard om HSP te zijn en op een HSP wijze in de wereld te staan. Ik heb de wereld om mij heen veel te bieden!

Jacqueline Goedhart

Ik vond het een fijne dag. Heb veel geleerd en vooral ook veel gevoeld. Fijne mensen en Monique en Esther weten alles goed te duiden en tips aan te dragen. Ik ga met een blij en rustig gevoel naar huis.

Anoniem

Veel herkenning van de andere cursisten.

Anoniem

Kundig, begripvolle workshop. Ik heb er denk ik echt iets aan. Ik ga er zeker mee aan de slag. Wat voor mij helpt… ik ben benieuwd!

Anoniem

Deze workshop heeft me een bevestiging gegeven van de dingen en zaken die ik graag zou willen doen. Bedankt!

Berend Bijl

Ik vond het erg leuk om zo te leren omgaan met HSP. Dit maakt het in de toekomst een stuk makkelijker.

Harm

Kwam heel emotioneel binnen en gaandeweg vond ik rust en voel me op dit moment wat sterker in mijn schoenen staan.

Anoniem

Het voelde goed vandaag!

Anoniem

Ik heb deze dag geleerd om mezelf te waarderen en vooral te accepteren dat ik hoogsensitief ben. Bedankt voor alle tips, steun en deze dag.

Kristel

Fijne ontvangst en er was ruimte voor mijn eigen verhaal. Ik heb tips gekregen om mijn grenzen beter te bewaken en daar ben ik blij mee.

Anoniem

Ik zag er tegen aan (iets nieuws en alleen erop af), maar vond het heel fijn. Het ging zo snel, goed teken. Ik heb veel geleerd over mezelf. Veel momenten van “ja, zo kan ik het ook zien.”

Anoniem

Ik vond het een fijne groep en de energie vond ik ook heel fijn en ontspannen. Leuke oefeningen, veel kwam me ook niet onbekend voor. Ik ga met een beter gevoel, inzicht(en) en fijne energie naar huis.

Diny

Ik vond het bijzonder dat ik met een groep (grotendeels) onbekenden, zo vertrouwd kon samen zijn. Het is fijn om herkenning te ervaren en goed om stil te staan bij dingen waar je in het leven van alledag zo snel aan voorbij gaat.

Maaike

Een rollercoaster. Heftig, intens, een proces van gewaarwording. Mezelf een stukje teruggevonden. Vluchten wil ik niet meer.

Yvonne

Heel knap Esther en Monique over hoe je in één dag zoveel door middel van deze workshop kan meegeven en dat je toch ook nog maatwerk kan creëren.

Anoniem

Leuke, leerzame, gezellige workshop. Fijn om met elkaar dingen te delen. De dag ging veel te snel om.

Michelle Borg

Eigenlijk is de workshop te kort, maar meer zou vermoeiend zijn. Minder mensen per keer mogelijk beter. Verder een TOP workshop. Ik heb er een heel positief gevoel aan overgehouden met heel veel herkenning.

Anoniem

Het was een hele warme, gezellige dag waar ruimte was voor ieders verhaal en emotie.

Anoniem

Het was een hele fijne ervaring, een warm bad. Fijn gezelschap, heerlijk verwend met lekker eten.

Aaltje

Prettig om gelijkgestemden te ontmoeten. Herkenning, inzicht en nieuwe tools.

Anoniem