Lezingen

Hoogsensitiviteit – Hoogsensitieve Kinderen

Troost – Hoe verder na verlies en rouw

Lezingen

Auteur Esther Bohte-de Wilde wordt regelmatig gevraagd lezingen te geven in bedrijven, scholen en bibliotheken. Zowel over Hoogsensitiviteit, hoogsensitieve Kinderen als Troost ‘Hoe nu verder na Verlies en Rouw’.  Na afloop van de lezing beantwoordt ze vragen uit het publiek en is er gelegenheid om haar boeken te laten signeren en te kopen.

Lezing Hoogsensitieve Kinderen – HSK

Het prentenboek ‘Rana, het regenboogkind’ is geschreven door auteur Esther Bohte-de Wilde. Rana krijgt in dit kleurrijke verhaal uitleg over wat zij voelt en ervaart als hoogsensitief regenboogkind. Zij leert om met haar hoogsensitiviteit om te gaan, wat het met haar doet en hoe zij zich beter kan voelen.

Ouders, verzorgers, leraren en begeleiders, die zelf niet hoogsensitief zijn, begrijpen vaak hoogsensitieve kinderen niet. Ze weten niet wat deze kinderen voelen en ervaren. Hierdoor weten ze ook niet hoe zij hoogsensitieve kinderen kunnen helpen en ondersteunen.

Esther vertelt over haar ervaringen, zowel beroepshalve als privé. Ook geeft ze tips over hoe u een hoogsensitief kind kunt helpen. Bovendien kunt u vragen stellen of uw verhaal doen.

Prentenboek Rana het regenboogkind ISBN 9789082421422

Lezing Hoogsensitiviteit – HSP

Auteur Esther Bohte-de Wilde geeft regelmatig lezingen en trainingen over Hoogsensitiviteit bij volwassenen en kinderen. Tijdens deze lezing kun je kennis met haar maken en geeft ze uitleg over Hoogsensitiviteit. Bovendien vertelt ze over ervaringen waarmee zij in aanraking is gekomen, zowel beroepshalve als privé (zelf HSP en HSS). Kortom afwisselende en veelzijdige lezingen die stof tot nadenken geven en tips om toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Esther Bohte-de Wilde - Voelsprietje

Esther Bohte-de Wilde

Lezing – Voorproeverij Hoogsensitiviteit ‘HSP, wat kan ik ermee?’

Deze lezing – voorproeverij staat in het teken van ‘Hoe weet je nu dat je hoogsensitief bent?‘ en ‘Hoe werkt het bij mij?‘. Maak kennis met auteur Esther Bohte-de Wilde en neem een kijkje (voorproeverij) in de training Hoogsensitiviteit HSP wat kan ik ermee? die ze geeft. Ook geeft ze uitleg over Hoogsensitiviteit en haar ervaringen  zowel beroepshalve als privé (HSP en HSS).

Nieuwsgierig en geprikkeld?

Lezing - Voorproeverij Training Hoogsensitiviteit HSP Wat kan ik ermee?

Lezing Troost – Hoe verder naar verlies en rouw?

Wat als het leven nou eens niet zo loopt, als je had bedacht!

Hoe ga je verder als zekerheden wegvallen? Als zekerheid een illusie blijkt te zijn.
Hoe bouw je jezelf weer op na verlies van wezenlijke levensgebeurtenissen, zoals het verlies van een relatie, scheiding, gezondheid, zelfvertrouwen, verlies van een overleden dierbare of verlies van je baan.
Monique van der Veen-Goemans en Esther Bohte-de Wilde geven samen deze lezing waarin leven in en na verlies en rouw centraal staat.  Ze vertellen over hun ervaringen en verlieservaringen van mensen om hun heen. Ze nemen je mee in methodes om vanaf hier verder te gaan en het leven weer op of vast te pakken.

Esther Bohte-de Wilde
Omslag boek Troost is voor iedereen anders ISBN 9789082421446 boek
Copyright Uitgeverij Voelsprietje
Monique Goemans - Moospoos
product Hoe gewoon Bijzonder is gedichtenbundel ISBN 9789090301501
moospoos gedichten en gedachten flarden bundel Leven en Nu ISBN 9789082421439

Voor meer informatie of boekingen voor lezingen in bedrijven, scholen, bibliotheken, boekhandels of andere instellingen neem vrijblijvend contact op.