Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Herken jij jezelf in een groot inlevingsvermogen hebben, emotionaliteit, hang naar rechtvaardigheid of gevoel van afwijzing?
Ben je snel overprikkeld door licht, geluid, energie van anderen? Voel jij je anders, niet begrepen, moe of zelfs leeg? Het zou maar zo kunnen zijn dat je hoogsensitief, hooggevoelig bent.

Maandag 4 juni geven de auteurs Monique Goemans en Esther Bohte-de Wilde een lezing over Hoogsensitiviteit HSP, wat kan ik ermee?’ bij Inspiratiehuis in Surhuisterveen.

Monique en Esther, beiden hoogsensitief, geven uitleg over Hoogsensitiviteit en hun eigen ervaringen. Ze vertellen afwisselend over de ervaringen van de kinderen en (jong)volwassenen waar zij beroepshalve en privé mee in aanraking zijn gekomen. Deze avond zal in het teken staan van “Hoe weet je nu dat je hoogsensitief bent?” en “Hoe werkt het bij mij?

Nieuwsgierig en geprikkeld?

Kom dan maandag 4 juni naar Inspiratiehuis, Groningerstraat 37a, Surhuisterveen.
De avond start om 19.30 uur en kost € 17,50 inclusief notitieblok, lesmateriaal en het eerste kopje koffie of thee. Graag van te voren aanmelden bij Lucia de Boer, info@luciadeboer.nl of via telefoonnummer 0512-550200.

♥♥♥

Esther Bohte-de Wilde - Voelsprietje

Esther Bohte-de Wilde

Monique en Esther geven samen regelmatig lezingen en workshops onder meer over Hoogsensitiviteit bij volwassenen en kinderen.

Monique Goemans - Moospoos

Monique Goemans

Monique is auteur van de gedichtenbundels “Hoe gewoon Bijzonder is” en “Leven en Nu”. Esther is auteur van “Troost is… voor iedereen anders” en de prentenboeken “Rana, het regenboogkind” en “De reis van Sterretje”. Zowel Monique als Esther, beiden HSP, begeleiden in hun praktijk (jong)volwassenen en kinderen met Hoogsensitiviteit.


Enkele reacties op de lezing Hoogsensitiviteit HSP, wat kan ik ermee?

“Het was een mooie avond, met een lach en een traan. Dank jullie wel, ik heb weer stof om over na te denken.”

“Herkenning, emoties, humor en verbinding… een fijne avond!”

“Het was heel herkenbaar, bedankt voor deze avond. Ik zie jullie graag met de workshop.”

“Was een geweldige avond, bedankt!”

“Ik heb heel veel herkenbare zaken gehoord. Het lijkt me heel leuk om de workshop bij jullie te volgen.”

“Het was een leuke en leerzame avond.”

“De lezing hebben wij beiden als zeer positief ervaren. We zijn er beiden veel met bezig en het geeft een zeer goed gevoel. We zien er dan ook naar uit om deel te nemen aan de workshop.”

“Ik weet nog maar net wat Hoogsensitiviteit is en als ik jullie lijst met eigenschappen bekijk dan vallen er ineens veel kwartjes. Genoeg in ieder geval om over na te denken.”