Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD!!! Helaas gaat deze ME dag niet door vanwege de corona maatregelen. Een nieuwe datum zal nog worden gepland!

Een ME dag is een dag waarin je bewust tijd neemt voor al die leuke dingen waar je in de waan van de dag niet aan toe komt. We nemen je mee in de wereld van creatie en plezier, zodat je even loskomt van het denken en het moeten. Je ontmoet jezelf opnieuw, op een luchtige plezierige manier, ‘spelen’ voor volwassenen.

Een ME dag bestaat uit een divers programma waarin verschillende activiteiten zich afwisselen, denk daarbij aan dans, meditatie, spel, ademoefeningen, gesprekken, muziek, stilte, yoga, schilderen enz. enz. Wij, Monique en Esther, gieten al onze kennis, kunde, ervaring, wijsheid, humor en plezier in deze ME-dagen en bieden jou een heerlijke dag met jezelf. Laat je inspireren, kom ervaren, proeven en genieten.

Monique en Esther ME dag

Esther en Monique

ME staat namelijk niet alleen voor het Engelse ME (mij/ik) maar ook voor Monique en Esther. Als mensen ons vragen: “Wat doen jullie nou precies?”, komt het antwoord nog het dichtst in de buurt bij de uiting van deze dag. Zijn wie je bent staat voorop en plezier maken als tweede. Het leven BELEVEN kan op verschillende manieren en dat willen wij je laten ervaren tijdens een ME-dag.

Kom je ook? Laat je verrassen door ons programma en wat het voor jou doet. Het zou maar zo kunnen zijn dat je door een ME-dag weer net iets bewuster wordt van wat goed voor jou is, zodat je aan het eind van de dag geïnspireerd en opgeladen weer naar huis gaat.

Uiteraard is deze dag inclusief koffie, thee, verwennerijtjes en een uitgebreide lunch.

Wil jij ook een heerlijke dag voor en met jezelf?

boek dan nu je plek

Whatsapp: 
E-mail:

dan weet je zeker dat je erbij bent!

ME dag:

Zaterdag 16 mei 2020
09.30 tot 15.00 uur
Rootz In Balance Company, Hoofdstraat 45, Noordbroek
Totale investering € 139,00 inclusief een lunch, onbeperkt koffie, thee, water en verwennerijtjes.

♥♥♥

“Onze liefde voor actie, doen en het leven beleven is een sterke gezamenlijke factor, die we graag delen met anderen. We willen inspireren, aanzetten tot reflectie en bewustzijn en zo onze bijdrage leveren, op wat voor manier dan ook, om anderen te verrijken.”

Monique en Esther