Laden Evenementen

Heb je bij ons al de (basis) schrijftraining ‘Schrijven met gevoel, vanuit het hart gevolgd, of ben je al verder op het ontdekkingspad van schrijven met gevoel, dan is deze schrijftraining voor jou!

Maandagavond 20 mei start de schrijftraining ‘Met Gevoel Blijven Schrijven’.

De training bestaat uit vier avonden waarin o.a. aan bod komt, schrijf oefeningen om te blijven schrijven met gevoel. Je gaat verder met jouw (levens)verhaal, boek, thema, blog, gedicht of teksten voor je bedrijf en uiteraard is feedback een belangrijk onderdeel van deze training.

♥♥♥

Esther Bohte-de Wilde - Voelsprietje

Esther Bohte-de Wilde

De schrijftraining wordt gegeven door Esther Bohte-de Wilde en Femmy Vrieze.

Esther Bohte-de Wilde is auteur van ‘Troost is… voor iedereen anders’ en de prentenboeken ‘Rana, het regenboogkind’ en ‘De reis van Sterretje’. Naast boeken schrijven en illustreren, runt Esther ook Uitgeverij Voelsprietje. Uitgeverij Voelsprietje geeft boeken uit die geschreven zijn met gevoel, vanuit het hart. Boeken die aanspreken, inzicht, steun geven, verrassend zijn en warmte uitstralen.

Femmy Vrieze

Femmy Vrieze

Femmy Vrieze heeft klinische neuropsychologie gestudeerd aan de RUG. Schrijven heeft ze altijd gedaan. Op dit moment is ze bezig met drie projecten: een verhalenbundel met korte verhalen, een script met korte sketches en een trilogie. Naast schrijver is Femmy redigente van Uitgeverij Voelsprietje.

Schrijftraining ‘Met Gevoel Blijven Schrijven’*

Maandag 20 mei: 19.30 – 21.30 uur
Maandag 3 juni: 19.30 – 21.30 uur
Maandag 17 juni: 19.30 – 21.30 uur
Maandag 1 juli: 19.30 – 21.30 uur

Voelsprietje
Hoofdweg 287
9695 AJ  Bellingwolde

Totale investering training (4 avonden) € 179,50. Alle avonden zijn voorzien van materialen, koffie, thee, water en versnaperingen.

* Minimum aantal deelnemers: 5 

** Vroegboekkorting kan niet worden gecombineerd met overige kortingsbonnen


10 % Vroegboekkorting

Schrijf je in voor 12 februari 2018 en ontvang 10 % vroegboekkorting!**

♥♥♥

Aanmelden schrijftraining ‘Met gevoel blijven schrijven’

Aanmelden kan via e-mail: info@voelsprietje.nl