Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Iedere dag worden we ‘gedwongen’ keuzes te maken. Neem ik bruin of wit brood? Koffie of thee? Koop ik dit wel of koop ik dit niet? Kan ik vandaag nee te zeggen? Ga ik wel of niet op bezoek? Ga ik hier mee verder of moet ik er mee stoppen?
In ons leven leren we steeds meer te vertrouwen op verstand in plaats van gevoel. Maar is dit wel juist? Zijn we er niet te veel in doorgeslagen? Sommigen kunnen bijna niet meer stoppen met denken.

Gedachten gaan met je op de loop. Je hoofd raakt vol:

  • Wat als…
  • Ja maar…
  • Stel dat…
  • Dat kan niet want…
  • Dus…
  • Als ik dit doe dan…

Voeg daar nog verschillende emoties zoals angst, onzekerheid en schuldgevoel aan toe, vermeng dit met je verlangens en je weet het niet meer.

Daar sta je dan, met een vol hoofd dat niet meer in staat is om beslissingen te nemen, zoals je ze zou willen nemen. Rest nog de vraag: Wat vinden anderen daar eigenlijk van? De chaos is compleet. Hoe nu verder?

Raad vragen. Wanneer je eindelijk de moed bij elkaar hebt geraapt om al die hersenspinsels te delen, zegt diegene tegen je: “Beslis dan niet met je verstand maar met je hart. Laat je leiden door je gevoel, wat je echt graag diep van binnen wil. Oftewel wat zegt je gevoel?”

Met open mond staar je de ander aan en denkt: Ik weet niet wat ik voel. Hoe kom ik eigenlijk bij mijn gevoel? Hoe maak ik dan keuzes vanuit mijn hart?

Het hart fluistert, luister goed.

Tijdens de training ‘Keuzes maken vanuit je hart’ leer je door middel van verschillende oefeningen te luisteren naar jouw hart.

Altijd al keuzes willen maken met je hart in plaats van je verstand?

boek nu je plek

Whatsapp: 
E-mail:

Nog maar één plek beschikbaar!

Training ‘Keuzes maken vanuit je hart’ 

Zaterdag 9 november 2019
10.00 tot 15.30 uur
Voelsprietje
Hoofdweg 287
Bellingwolde
Totale investering € 135,- inclusief lunch, onbeperkt koffie, thee, water en versnaperingen