Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze workshop is VOL geboekt.

Heb je bij ons al de (basis) workshop “HSP, wat kan ik ermee” gevolgd, of ben je al verder op het ontdekkingspad van Hoogsensitiviteit, dan is deze workshop voor jou!

Deze dag zal in het teken staan van het ontmoeten van mooie gelijkgestemde hoogsensitieve mensen, lichaamsgerichte oefeningen, doelgerichte introspectie, focus en aandacht door middel van praktische oefeningen voor HSP.

De workshop ‘Een Treetje Hoger In Je Hoogsensitiviteit’  wordt georganiseerd door Monique Goemans en Esther Bohte-de Wilde. Zowel Monique als Esther, beiden HSP, begeleiden in hun praktijk (jong)volwassenen en kinderen met hoogsensitiviteit.

Nieuwsgierig en geprikkeld?

Een Treetje Hoger In Je Hoogsensitiviteit *

Zaterdag 24 november 2018
10.00 tot 16.00 uur
Rootz In Balance Company
Hoofdstraat 45
Noordbroek
Totale investering € 95,- inclusief een lunch, onbeperkt koffie, thee, water en versnaperingen

* Minimum aantal deelnemers: 8

♥♥♥

Monique Goemans - Moospoos

Monique Goemans

Esther Bohte-de Wilde - Voelsprietje

Esther Bohte-de Wilde

Monique Goemans is auteur van de gedichtenbundels “Hoe gewoon Bijzonder is” en “Leven en Nu”. Esther Bohte-de Wilde is auteur van “Troost is… voor iedereen anders” en de prentenboeken “Rana, het regenboogkind” en “De reis van Sterretje”.
Onze liefde voor actie, doen en het leven beleven is een sterke gezamenlijke factor, die we graag delen met anderen. We willen inspireren, aanzetten tot reflectie en bewustzijn en zo onze bijdrage leveren, op wat voor manier dan ook, om anderen te verrijken.

♥♥♥

Aanmelden Een Treetje Hoger In Je Hoogsensitiviteit

Aanmelden kan via e-mail: info@voelsprietje.nl of info@moospoos.nl.