Ervaringen van deelnemers – trainingen Intuïtie en Voelsprieten

Enkele reacties

Het is lastig om de juiste woorden te vinden om te beschrijven wat deze training mij heeft gebracht. Je moet het gewoon zelf ervaren. Het was voor mij in ieder geval zeer bijzonder en waardevol.
Wat een goeie sfeer van binnenkomen, gevoel van thuiskomen. Een liefdevolle energieke gastvrouw met een schat aan kennis. Vooral het persoonlijke stukje wat ook na de training voelbaar was. Zeker een aanrader.
Sinds de training voel ik mij bevrijd, alsof er een hele last van mijn schouders is gevallen. Dankzij Esther haar tips, steun en luisterende oor sta ik meer in mijn innerlijke kracht. Daarvoor ben ik haar dankbaar!
Ik heb een mooie dag gehad. Wat is het toch fijn om nieuwe mensen te ontmoeten, die mij begrijpen. Herkenning en erkenning, veiligheid en een fijne sfeer.
Het was een ontdekkingstocht vandaag... en ik heb genoten!
Voor mij was de training Voelsprieten een waardevolle ervaring. Een warm ontvangst, prettige afwisseling tussen uitleg en het in de praktijk brengen van oefeningen. Ook werd er ter plekke goed ingespeeld op wensen en behoeften van de deelnemers. Nooit gedacht zoveel te herkennen in de verhalen van de anderen. Tips en adviezen gekregen waar ik mee verder kan.
Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld voor deze training. Voor mij was het een eerste kennismaking met mijn intuïtie. Bijzonder om te ervaren dat mijn gevoel en intuïtie eigenlijk goed ontwikkeld is. Met hernieuwde energie ben ik naar huis gegaan. Het was een fijne dag.
Ik heb me al lang beziggehouden met HSP en persoonlijke ontwikkeling. Ik herkende veel in de omschrijving van de training en heb veel geleerd over hoe beter naar mijn intuïtie te luisteren. Wat ik al dacht, teveel in mijn hoofd zitten, kwam wel uit. Praktische toepassing kan dus nog veel aan gebeuren en ik hoop dat dit meer weer naar mezelf en mijn intuïtie brengt.
Ik kan het niet goed uitleggen, maar ik ga anders naar huis. Alsof er iets is opgelost wat mij al jaren blokkeerde. Energieker en opgelucht ga ik naar huis! Dank je wel Esther voor deze dag.
Ik heb de training als heel prettig ervaren. Er was gelijk een open en informele sfeer waarbij ik me op mijn gemak voelde en natuurlijk veel herkenning. Het was veel informatie maar op een leuke en interactieve manier gegeven. Bedankt! Ik ben weer helemaal into the spirit!
Ik wist wel dat mijn intuïtie goed was, maar dat ik anderen zou kunnen lezen en ze dus verder kan helpen en ondersteunen dat was nieuw voor mij. Verhelderend!
Wat een verademing! Fijne groep, fijne energie, verhelderend. Ik ga met nieuwe inzichten naar huis.
Het was een waardevolle dag. Vol warmte en herkenning. En  vooral de herkenning onder elkaar is fijn en dat je open en kwetsbaar durft te zijn. Esther is een warme lieve vrouw en je voelt je al meteen bij haar thuis. De training heeft mij handvaten aangereikt door wat er altijd al was, meer vorm te geven.  En het heeft mij de bevestiging gegeven dat het klopt. Soms heb je even een klein duwtje nodig dat je op de goede weg zit. Ik ging met een dankbaar gevoel naar huis.

Wil jij je intuïtie en gevoel verder ontwikkelen?
Boek dan nu een plek,
en ontdek wat dit voor jou kan betekenen.

Trainingen

Training Intuïtie Vertrouw je Hart en Gevoel en ontdek je innerlijk weten in Groningen
Training Voelsprieten Intuïtie Energie Reading Healing ZelfBescherming