Ervaringen van deelnemers Schrijftrainingen

Enkele reacties

Ik ging totaal onbevangen en zonder verwachtingen naar de schrijftraining. Het was een ervaring die veel heeft los gemaakt, mij op een andere manier heeft doen kijken naar mezelf. Minder 'negatief'. Het gaat erom dat ik schrijf.
Het is super spannend om voor het eerst je eigen werk voor te lezen en dan feedback te ontvangen. Toch heeft het me veel gebracht. Ik lees mijn verhalen nu met een andere blik en mijn werk wordt er alleen maar beter door.
Een leerzame schrijftraining, afwisselend. Gezellige ruimte en sfeer, ongedwongen. Leuke groep. Genoeg kennis van Esther, de manier hoe ze het overbrengt. Veel tips gekregen.
Schrijven, schrijven, schrijven, tel daar bij op: gezelligheid, leerzaam, nieuwe kanten ontdekken van jezelf en dan heb je inspirerende avonden.
Tijdens deze training is datgene wat me blokkeert om vrijuit te schrijven losgelaten. Ik merk dat mijn schrijfwerk duidelijker wordt omdat ik beter anderen mee kan nemen in mijn verhaal.
Jaren geleden ben ik begonnen met mijn levensverhaal te schrijven en uiteindelijk is het in de kast beland. Ik was volledig geblokkeerd, niet wetende hoe ik nu verder moest met mijn verhaal. Na de eerste les kreeg ik weer zin om te schrijven en na de derde les had ik inspiratie om verder te gaan met mijn verhaal. En nu... blijf ik schrijven!
Ik mag graag gedichten schrijven. Maar hoe doe je dat, waar let je op. Tips waar je mee aan de slag gaat. Echt leerzaam en ook een leuke groep. Inspirerend en eenmaal bezig, je blijft schrijven. Gezellig, een echte aanrader!

Wil jij aan de slag met jouw levensverhaal, boek, thema of blog?
Boek dan nu een plek,
en ontdek wat schrijven voor jou kan betekenen.

Trainingen

Schrijfcursus Schrijven met gevoel vanuit je hart
Training Helend Schrijven - Stress Verminderen - Ordenen Gedachten - Ballast opruimen Veendam