Ervaringen van deelnemers – trainingen Hoogsensitiviteit (HSP)

Enkele reacties

Ik heb de dag als zeer bijzonder en waardevol ervaren. Heel veel tips ontvangen en praktische oefeningen gedaan, waar ik weer mee verder kan. Het was ook fijn om herkenbare situaties te horen en te delen. De herkenning en erkenning hebben mij veel rust gegeven. HSP is voor mij een ontdekkingstocht, waarin ik uiteindelijk steeds dichterbij mezelf kom en steeds beter mijn grenzen kan aangeven. Ik voel me na het volgen van de training een stuk lichter, alsof er een last van mij is afgevallen.
Ik heb nu meer kennis en zelf inzicht opgedaan. Praktische info waar ik weer mee verder kan. Fijne, warme en persoonlijke benadering. Interactie, open en fijne sfeer.
Ik heb een enerverende, maar bijzondere dag gehad. Met herkenning, erkenning en bruikbare tools om toe te kunnen passen. Hele fijne sfeer, veilig en al snel vertrouwd.
Fijne mensen vandaag. Begrip naar elkaar en mooi om te zien hoe hartverwarmend mensen met elkaar kunnen omgaan in deze wereld.
Vandaag was bijzonder. Ik heb kennis gemaakt met dingen die ik uit mezelf minder snel zou doen, bekijken. Zoals 'aura-spray' 🙂 en de oefening om iets los te laten en aan een steen meegeven, wat goed werkte overigens.
In een sfeervolle omgeving, in alle rust heb ik genoten van een informatieve dag, waar er alle gelegenheid was om met elkaar te oefenen en uit te wisselen wat HSP voor een ieder betekend. Ik heb allemaal mooie mensen ontmoet.
Ik heb het gevoel dat de training met liefde en passie wordt gegeven. Ik heb dingen aangereikt gekregen waarmee ik verder kan. Het was fijn herkenbare verhalen van anderen te horen. Bedankt voor de waardevolle ervaring van vandaag.
Fijn om met elkaar ervaringen uit te delen en te merken dat je niet de enige bent die tegen dingen aanloopt.
Fijne gevoelens, acceptatie plus goed gevoel. Hier een trotse HSP!
Eigenlijk ben ik juist compleet verrast vooral door de laatste oefeningen. Ze dragen bij aan mijn persoonlijke strijd om op mijn gevoel te vertrouwen. Mijn verwachtingen waren dat we in een groter gezelschap zouden zijn, maar ik vind zo'n kleine setting zeer fijn. Zeer bedankt voor jullie tips en luisterend oor.
Ik vond het een fijne dag. Heb veel geleerd en vooral ook veel gevoeld. Fijne mensen en Esther weet alles goed te duiden en tips aan te dragen. Ik ga met een blij en rustig gevoel naar huis.
Veel herkenning van de andere cursisten.
Deze training heeft me een bevestiging gegeven van de dingen en zaken die ik graag zou willen doen. Bedankt!
Ik vond het erg leuk om zo te leren omgaan met mijn Hoogsensitiviteit. Dit maakt het in de toekomst een stuk makkelijker.
Kwam heel emotioneel binnen en gaandeweg vond ik rust en voel me op dit moment wat sterker in mijn schoenen staan.
Ik heb deze dag geleerd om mezelf te waarderen en vooral te accepteren dat ik hoogsensitief ben. Bedankt voor alle tips, steun en deze dag.
Fijne ontvangst en er was ruimte voor mijn eigen verhaal. Ik heb tips gekregen om mijn grenzen beter te bewaken en daar ben ik blij mee.
Ik zag er tegen op (iets nieuws en alleen erop af), maar vond het heel fijn. Het ging zo snel, goed teken. Ik heb veel geleerd over mezelf. Veel momenten van "ja, zo kan ik het ook zien."
Eigenlijk is de training te kort, maar meer zou vermoeiend zijn. Minder mensen per keer mogelijk beter. Verder een TOP training. Ik heb er een heel positief gevoel aan overgehouden met heel veel herkenning.
Een rollercoaster. Heftig, intens, een proces van gewaarwording. Mezelf een stukje teruggevonden. Vluchten wil ik niet meer.
Leuke, leerzame, gezellige training. Fijn om met elkaar dingen te delen. De dag ging veel te snel om.
Het was een hele warme, gezellige dag waar ruimte was voor ieders verhaal en emotie.
Het was een hele fijne ervaring, een warm bad. Fijn gezelschap.
Prettig om gelijkgestemden te ontmoeten. Herkenning, inzicht en nieuwe tools.
Ik vond het bijzonder dat ik met een groep (grotendeels) onbekenden, zo vertrouwd kon samen zijn. Het is fijn om herkenning te ervaren en goed om stil te staan bij dingen waar je in het leven van alledag zo snel aan voorbij gaat.
Ik heb vandaag ervaren dat je in een groep met vreemden toch geborgenheid en veiligheid kunt ervaren. Het is de moeite waard om HSP te zijn en op een HSP wijze in de wereld te staan. Ik heb de wereld om mij heen veel te bieden!

Wil jij hoogsensitiviteit niet meer als last ervaren?
Boek dan nu een plek,
en ontdek hoe je in je kracht kunt staan.

Trainingen

Training HSP wat kan ik ermee Hoogsensitiviteit In je kracht staan
Training Een treetje hoger Hoogsensitiviteit