Over mij…

Voelsprietje

Hallo!

Wat leuk dat je de tijd neemt om te ontdekken wie Voelsprietje is.

Esther Bohte-de WildeMijn naam is Esther Bohte-de Wilde. Van oorsprong een echte Brabantse, wat je zeker hoort als je met mij praat maar inmiddels al geruime tijd woonachtig in het noorden. Ruim 23 jaar ondernemer, auteur van drie boeken en eigenaar van twee bedrijven Voelsprietje en Administratiekantoor & Fiscaal Adviesbureau Vlinder. Aan de ene kant ben ik HSP Coach en Intuïtief en Energetisch Therapeut en anderzijds ben ik Belastingadviseur met vakkennis, kunde en een zeer goed ontwikkelde intuïtie. Hoewel het twee verschillende werelden lijken, is het dat niet voor mij.

Vlinder

De rode draad binnen mijn bedrijven is de vlinder die staat voor vrijheid, vrolijkheid en transformatie

De vlinder begint zijn leven als een rups. De rups fase is een voorbereidingstijd waarbij hij zijn ding doet maar het houdt niet over. Alles komt pas tot bloei als de tijd er rijp voor is en niet eerder.

Er ontstaat een roep van verandering, de cocon fase. Het oude past niet meer. Een gevoel van stilstand, opgesloten zijn. Het even niet meer weten.

Er gebeurt niets, totdat de rups zich overgeeft, loslaat en op dat moment transformeert hij in een prachtige vlinder.

Wil jij vrijheid, geluk en verbinding ervaren in wie je bent en wat je doet?

Ik begeleid je graag om tot bloei te komen en te transformeren naar een prachtige vlinder.

Wil je meer weten of informatie?

Neem dan geheel vrijblijvend, contact met mij op!

Contact opnemen