Ervaringen workshop Voelsprieten2018-10-30T09:18:03+00:00

Lees hier de ervaringen van deelnemers aan de workshop Voelsprieten:

Wat een enorme goeie sfeer van binnenkomen, gevoel van thuiskomen. Een liefdevolle energieke gastvrouw met een schat aan kennis. Lekker eten en vooral het enorme persoonlijke stukje wat ook na de workshop voelbaar was. Zeker een aanrader.

Petra

Ik heb een mooie dag gehad. Wat is het toch fijn om nieuwe mensen te ontmoeten, die mij begrijpen. Herkenning en erkenning, veiligheid en een fijne sfeer.

Anoniem

Wat een verademing! Fijne groep, fijne energie, verhelderend, lekker eten. Ik ga met nieuwe inzichten naar huis.

Jorien

Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld voor deze workshop. Voor mij was het een eerste kennismaking met reading en healing. Bijzonder om te ervaren dat mijn gevoel en intuïtie eigenlijk heel goed ontwikkeld is. Met hernieuwde energie ben ik naar huis gegaan. Het was een fijne dag.

Joke

Ik kan het niet goed uitleggen, maar ik ga anders naar huis. Alsof er iets is opgelost wat mij al jaren blokkeerde. Energieker en opgelucht ga ik naar huis! Dank je wel Esther voor deze dag.

Dineke

Het was een ontdekkingstocht vandaag… en ik heb genoten!

Anoniem

Ik heb me al lang beziggehouden met HSP en persoonlijke ontwikkeling. Ik herkende veel in de workshop omschrijving en heb veel geleerd over hoe beter naar je intuïtie te luisteren en hoe readings en healings te kunnen doen. Wat ik al dacht, teveel in mijn hoofd zitten kwam wel uit. Praktische toepassing kan dus nog veel aan gebeuren en ik hoop dat dit meer weer naar mezelf en mijn intuïtie brengt.

Ik heb de workshop als heel prettig ervaren. Er was gelijk een open en informele sfeer waarbij ik me op mijn gemak voelde en natuurlijk veel herkenning. Het was veel informatie maar op een leuke en interactieve manier gegeven. Bedankt! Ik ben weer helemaal into the spirit!

Ingrid

Ik wist wel dat mijn intuïtie goed was, maar dat ik mensen zou kunnen lezen en ze dus verder kan helpen en ondersteunen dat was nieuw voor mij. Verhelderend!

Anoniem