Auteur en Illustrator Esther Bohte-de Wilde

Esther Bohte-de Wilde - VoelsprietjeEsther Bohte-de Wilde is een veelzijdige en creatieve vrouw. Openheid, transparantie, gevoelig, eigenheid en een mooie combinatie van gezond verstand met kennis van zaken, zijn woorden die de kern van de persoon Esther weergeven. Al deze kernwoorden maken haar tot een energieke en positieve persoonlijkheid.

De boeken die Esther schrijft en illustreert, zijn altijd geschreven vanuit het gevoel, vanuit haar hart. Deze manier van schrijven komt helemaal tot zijn recht in de thema’s waarover zij schrijft, zoals Hoogsensitiviteit, verlies en rouw. Het zijn boeken voor volwassenen en kinderen die aanspreken, steun geven en warmte uitstralen.
Met haar boeken worden gevoelige en ook lastige onderwerpen inzichtelijk gemaakt. Het geeft de lezer een gevoel van herkenning. De boeken kunnen een bijdrage leveren om situaties op een andere manier te benaderen en er sterker uit te komen. Ze geven inzichten en handreikingen om het omgaan met persoonlijke situaties aangenamer te maken. De woorden omarmen de lezer en het geeft hun een gevoel van erkenning, begrip, bewustwording en inzicht.

Als perfectionist laat Esther niet snel iets liggen. Op haar eigen werk is zij erg kritisch, toch is zij ook bescheiden. Dit siert haar en geeft haar zachtheid en toegankelijkheid. Met haar geheel eigen kijk op zaken en door hier haar gevoel in te leggen, is Esther onderscheidend. Dit is ook terug te zien in haar werk binnen haar bedrijven.

Alles wat Esther aanpakt doet zij met veel passie en vuur. Hierdoor ontstaat een energie die aanstekelijk werkt en een positieve invloed heeft op iedereen die kennismaakt met haar.

Boeken

Troost is voor iedereen anders - ISBN 9789082421446

Twaalf waargebeurde verhalen over hoe mensen met verschillende soorten verlies omgaan. Wat biedt troost op zo’n moment?

Rana het regenboogkind - ISBN 9789082421422

Het verhaal van Rana, het regenboogkind zorgt voor begrip, uitleg en een goede ondersteuning van hoogsensitieve kinderen en volwassenen.

De reis van Sterretje - ISBN 9789082421408

Een waardevolle bijdrage voor het bespreekbaar maken en het verwerken van ziekte en/of verlies van een ouder, familielid, vriend, dierbare of een huisdier.