Rana het regenboogkind – ISBN 9789082421422

Prentenboek Rana het regenboogkind ISBN 9789082421422

Een geïllustreerd prentenboek over Rana die op een bijzondere reis wordt meegenomen door Fay, het regenboogelfje. Rana krijgt in dit kleurrijke verhaal uitleg over wat zij voelt en ervaart als hoogsensitief (HSP) regenboogkind. Zij leert om met haar hoogsensitiviteit om te gaan, wat het met haar doet en hoe zij zich beter kan voelen.

Ouders, verzorgers, leraren en begeleiders die zelf niet hoogsensitief zijn, begrijpen vaak hoogsensitieve kinderen niet. Ze weten niet wat zij voelen en ervaren en hoe zij kunnen helpen en ondersteunen.
Het verhaal van Rana, het regenboogkind zorgt voor begrip, uitleg en ondersteuning van hoogsensitieve kinderen en volwassenen (HSP).

Het is een verhaal, waarin hoogsensitieve kinderen, en ook volwassenen, zich herkennen. Tegelijkertijd leren ze hoe ze met hoogsensitiviteit om kunnen gaan.

Rana, het regenboogkind is een waardevolle bijdrage voor begrip, uitleg en ondersteuning bij en voor regenboogkinderen, nieuwetijdskinderen en hoogsensitieve kinderen, zowel voor ouders, verzorgers als begeleiders.

Wilt u een gesigneerd exemplaar bestellen, neem dan contact met mij op.

Prentenboek Rana, het regenboogkind
Auteur en Illustrator Esther Bohte-de Wilde
Soort boek Prentenboek met illustraties in kleur  |  Extra grote letters
Taal Nederlands
Afmetingen 8 x 155 x 217 mm
Gewicht 312,00 gram
ISBN 13 9789082421422
Verschijningsvorm Hardcover