In deze maatschappij houden we er blijkbaar van om alles te labelen en in hokjes te stoppen. Maar wat als je niet in één hokje past?

Vaak, als iemand mij vraagt, “Wat doe jij voor werk?” begin ik al te lachen. Tja… hoe leg je dat uit? Ik pas namelijk niet (meer) in één hokje.

De afgelopen maanden, vooral tijdens netwerkbijeenkomsten, begon ik mijn “Elevator Pitch” als volgt:

Ik ben Esther, inspiratiecoach, schrijfster en illustratrice van kinderboeken, run een uitgeverij, creëer websites, heb een praktijk voor creatieve, spirituele ontwikkeling en energetische healing, geef kruidenworkshops en om met 2 voeten op de grond te blijven staan run ik Administratiekantoor & Fiscaal Adviesbureau AFBW.

Deze Pitch in 30 seconden verwoorden, is al een uitdaging op zich! Maar als dan de “deuren van de lift open gaan”, staat diegene die de vraag had gesteld mij met grote ogen aan te kijken en krijg ik als reactie terug “Wat Een Tegenstelling!!!!!!”

Ik begrijp deze woorden wel, maar toch verbaasd het mij iedere keer weer. Voor mij is het geen tegenstelling, het is Wie Ik Ben! Niet meer en niet minder.

En terwijl ik deze blog schrijf, denk ik het is tijd voor een Nieuwe Elevator Pitch:

Ik ben Esther….. en ik ben Mens!

Of nee…. nog beter:

Ik ben Esther…. en Ik Ben!

Liefs Esther