Uitkijkend over het water, onder een grijze wolkendek, voelend… dromend, vliegt er ineens een vlinder voorbij.
Vlinders staan voor vrijheid, vrolijkheid en transformatie. Het is tijd om te transformeren en terwijl ik dit opschrijf, sla ik mijn pen uit mijn hand.

Is dit een teken?
Moet ik wachten?
Geduld hebben?
Of is de tijd daar?

Transformatie gaat vanzelf, je cocon uit kuipen gaat vanzelf als de tijd rijp is.
Knopen doorhakken gaat niet vanzelf, keuzes maken ook niet. Terwijl ik mijn pen van de grond pak om één van de technieken toe te passen die ik anderen aanbied tijdens de training ‘Keuzes maken vanuit je hart’ (want ook Voelsprietje raakt wel eens verstrikt in het doolhof van denken ?), vliegt er op dat moment al cirkelend een grote vlinder om manlief en dochterlief heen.

Ik leg mijn pen en schrift weg en nestel me terug mijn vakantie cocon in, die draait om tijd met het gezin… NU! Het belangrijkste wat er is… is NU!

In stilte genietend, staar ik weer over het water en weet, het antwoord komt vanzelf.

Liefs, Esther